Frederikke Egel

Frederikke er oprindeligt fra Sydfyn, og har for nylig købt hus i Svendborg sammen med sin mand Mark og deres tre børn: Elvira fra 2017, Valdemar fra 2019 og Agnete fra 2021. Frederikke har i flere år haft succes som influent, fordi hun leverer ærligt og ligetil indhold, som kvinder både med og uden børn kan relatere til.

Frederikke startede sine dage på de sociale medier som modeblogger og det finder man stadig på hendes medier, hvor hun deler ud af mode, som de fleste har råd til og kan spejle sig i. I dag har Frederikke et barn på hver arm og masser at se til – og vi får lov til følge med i det hele. Hun har masser at give af, når hun skildrer livet som selvstændig, ung mor til tre og fashionista på samme tid.  

Hun deler de upolerede hverdagsglimt i øjenhøjde og med en personlighed, der skinner igennem og som hendes følgere holder af. Frederikke er med sine kun 28 år en af de dygtigste livsstilsprofiler og med en succesfuld og velbesøgt blog, YouTube og Instagram, rammer hun bredt på tværs af sine medier.

Kontakt for Mediekit