Ane Louise Reimer

Ane Louise står bag profilen af selvsamme navn og har opbygget en velbesøgt livsstilsprofil. Hun formår at blande et smukt visuelt univers med en nerve og ægthed, som kommer til udtryk på hendes profil.

Den vestjyske skønhed med grønlandske rødder er født på Grønland, men opvokset i Danmark og er bosat i Ribe. Ane er 32 år, mor til fire uimodståelige unger, Nilo, Noah, Naomi og Nikoline, i alderen 3-13 år. Både børnene og kæresten Kenneth fylder meget på Anes medier, hvor vi får lov til følge familielivet og dets fine og sjove øjeblikke. ​

Ane er kendt for sin milde personlighed og æstetik og hun formår at blande et smukt visuelt univers med en nerve og ægthed, som kommer til udtryk på hendes profil. Ane skildrer ærligt livet som mor, og selvom fire børn kan være en mundfuld, så følger vi hende også på rejser og i deres mange nye renoveringsprojekter i parrets nye villa midt i Ribe by. ​

Med en baggrund som frisør har hun en naturlig interesse for skønhed og mode, som også fylder på hendes Instagram. Ane er bl.a. GHD´s danske ambassadør i 2021/2022, hvor hun i løbet af året fremviser og styler deres nye produkter og samarbjedet fortsætter i 2023. Med en meget trofast følgeskare er Ane dagligt en inspiration for mange kvinder. 

Ane har bl.a. været ambassadør for Stylepit i over 3 år, og haft et længerevarende samarbejde med både Pieces og Markberg. Udover fashion kan livsstilsbrands som Netflix, Gina Tricot, H&M, Coca Cola, Smarties, True Story, Royal Copenhagen, ILVA, Bilka, Pandora, Synoptik, Björn Borg, Hype the Detail, Froosh, Imerco, Rynkeby, Ecco, Honda og Weber nævnes.

Ane har bl.a. samarbejdet med brands som: Netflix, Gina Tricot, H&M, Royal Copenhagen, Jaguar, Jane Iredale, Dermalogica, True Story, ILVA, Bilka, Pandora, Synoptik, Ecco, Velux, Honda, Froosh og Weber.

Influent - Ane Louise Reimer
Influent - Ane Louise Reimer
Influent - Ane Louise Reimer
Influent - Ane Louise Reimer

Kom med bagom