Cecilie Frese

Cecilie har arbejdet i modebranchen i mere end 15 år og har formentlig en garderobe, de fleste kun tør drømme om. 

Cecilie er oprindeligt fra Slagelse, men bor nu på Østerbro i en gammel københavner lejlighed sammen med hendes mand Christian og deres to døtre. Cecilie har arbejdet i modebranchen i mere end 15 år og har formentlig en garderobe, som er mere spraglet og cool end de flestes. Startskuddet på hendes selvstændige karrierer skete i år 2020 hvor hun stiftede virksomheden, Cerpose. Sideløbende med egen business har hun opnået stor succes på Instagram, hvor hun deler upolerede og humoristiske hverdagsglimt i øjenhøjde og med en personlighed, der skinner igennem.

Cecilie inspirerer dagligt sine følgere indenfor bl.a. familieliv, bolig, mode og skønhed. Særligt indenfor mode er Cecilie en stærk profil, og hun deler dagligt ud af lækre outfits. I december 2021 var hun medvirkende i Alt For Damerne, som skrev en længere artikel netop om Cecilie og hendes klædeskab. Cecilie og hendes lille families unikke kendetegn er deres store flotte og krøllede hår, som bl.a. også gør dem populære i modelbranchen, og derfor bliver de også booket til forskellige fotoshoots for blandt andet Boozt og Lego. Indenfor skønhed har Cecilie lavet kampagner med bl.a. La Roche-Posay, Murad, Moroccanoil, Smuuk Skin og Max Factor.

Selvom Cecilie er en travl kvinde, så elsker hun at koble af, rejse med familien og generelt er hun en livsnyder, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Cecilie elsker at være kreativ og hun er bestemt ikke bleg for at kaste sig ud i nye projekter. 

Indenfor mode & livsstilskategorien har Cecilie blandt andet samarbejdet med brands som Boozt, Normal, Coca Cola, Synoptik, Matinique, Magasin, Samsung, Rynkeby, Freequent, Nescafé, Sony, Fields, ILVA, Vero Moda, Sport24 og Dyrup.

Cecilie har bl.a. samarbejdet med brands såsom:

Boozt, Normal, Synoptik, Magasin, Samsung, Murad, Freequent, Matinique, Coca Cola, Nescafé, Sony, Fields, ILVA, Vero Moda, Brio, Just Dance, Bilka, Jörd, Normal, Søstrene Grene, Sport24, Jagger og Dyrup. 

Kom med bagom