Cecilie Frese

Cecilie har arbejdet i modebranchen i mere end 15 år og har formentlig en garderobe, som er mere spraglet end de flestes.

Cecilie er oprindeligt fra Slagelse, men bor nu på Østerbro i en gammel københavner lejlighed sammen med hendes kæreste Christian og deres to døtre, Veneda fra 2016 og Panama fra 2019. ​Cecilie har arbejdet i modebranchen i mere end 15 år og har formentlig en garderobe, som er mere spraglet og farverig end de flestes. Startskuddet på hendes selvstændige karrierer skete i år 2020 hvor hun stiftede virksomheden, Cerpose. Sideløbende med egen business har hun opnået stor succes på Instagram, hvor hun deler upolerede og humoristiske hverdagsglimt i øjenhøjde og med en personlighed, der skinner igennem.

Cecilie inspirerer dagligt sine følgere indenfor bl.a. bolig, mode, og skønhed. Særligt indenfor mode er Cecilie en stærk profil, og hun deler dagligt ud af lækre outfits kombineret i skønne farver. ​I december 2021 var hun medvirkende i Alt For Damerne, som skrev en længere artikel netop om Cecilie og hendes klædeskab. Cecilie og hendes lille families unikke kendetegn er deres store flotte og krøllede hår, som bl.a. også gør dem populære i modelbranchen, og derfor bliver de også booket til forskellige fotoshoots for blandt andet Boozt og Lego. Indenfor skønhed har Cecilie lavet kampagner med bl.a. Murad, Moroccanoil, Smuuk skin og Comme Deux. 

Selvom Cecilie er en travl kvinde, så elsker hun at koble af, tage på rejser med familien og generelt er hun en livsnyder, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. ​Cecilie elsker at være kreativ og hun er bestemt ikke bleg for at kaste sig ud i nye projekter. 

Indenfor mode & livsstilskategorien har Cecilie blandt andet samarbejdet med brands som Coca Cola, Synoptik, Matinique, Magasin, Samsung, About You, Freequent, Senseo, Sony, Gorilla, Fields, ILVA, Vero Moda, Sport24, Optimalprint, A+ og Normal.

Cecilie har bl.a. samarbejdet med brands såsom:

Synoptik, Magasin, Samsung, Murad, Freequent, Matinique, Coca Cola, Senseo, Sony, Gorilla, Fields, ILVA, Vero Moda, Brio, Just Dance, Bilka, Jörd, Lego House, Søstrene Grene, Sport24, Optimalprint, Jagger, Panduro hobby og A+ 

Kom med bagom