Christina
Sander

Christina kommer oprindeligt fra Aarhus og er uddannet journalist. Hun har bl.a. været radiovært på NOVA i syv år, lavet podcasten ‘Fædregruppen’.

I 2022 udkom serien ‘MOR 3.0’, som skildrer Christinas liv som først gravid med tvillinger og derefter mor til tre små børn. Serien er den mest sete på platformen ALLY.

Christina er 36 år og mor til tre små børn – Marlon på fire år og tvillingerne Uma og Calvin fra 2021. Sammen med sin kæreste Michael bor de i et hus i Holte, hvor de prøver at få den hektiske og til tider komiske hverdag til at hænge sammen.

Christina kommer oprindeligt fra Aarhus og er uddannet journalist. Hun har bl.a. været radiovært på NOVA i syv år, lavet podcasten ‘Fædregruppen’, ligesom hun er en fast del af panelet i Momkinds podcast. I 2022 udkom i øvrigt serien ‘MOR 3.0’, som skildrer Christinas liv som først gravid med tvillinger og derefter mor til tre små børn. Serien er den mest sete på platformen ALLY.

På instagram er Christina kendt for sine hudløst ærlige fortællinger om parforhold, moderskab og kvindeliv og hun har opnået stor succes med sine humoristiske og selvironiske reels.

Hun er ikke bange for at lade sine følgere komme helt tæt på og dele alt det uperfekte, og hun kan sagtens veksle mellem at tage feministiske og samfundskritiske vinkler op for derefter at vise dagens skønhedsrutine – begge dele med stor troværdighed og sympati.

Derudover har Christina brugt sin stemme på at være medstiller af et borgerforslag som blev vedtaget om forlænget barsel til flerlingeforældre.

 

Foto: Kamilla Bryndum

Christina har bl.a. samarbejdet med brands som: Nordisk film+, Circle K, Livol, Lay’s, Bioderma, Semper, Comwell, Libresse, Eyda, Føtex, P20, Puregym, Saxo og Danish Crown.  

 

Kom med bagom