Cille Fjord

Cille Fjord bor i Odense med hendes mand Christian og to små drenge i deres helt eget Villa Villekulla. Cille har en bachelor i jura og ændrede kurs kort før sit speciale for at gå med drømmen om iværksætterlivet, som er den hun lever af i dag.​

Cille Fjord er en talentfuld iværksætter, powerkvinde og influent, der på sine sociale medier inspirerer hendes følgere med sin stil og ærlige tilgang til livet. Både når det føles svært og ensomt, men også når sejrene skal fejres. Hos Cille er mode, iværksætteri og hverdagsliv omdrejningspunktet. Med smil på læben og sit positive mindset inviterer Cille dagligt sine følgere helt tæt ind på livet som mor til to drenge og stifter af to af Odenses mest populære caféer.

Cilles åbenlyse talent er den måde, hun formår at lave kreativt indhold i øjenhøjde, der gør det relaterbart og troværdigt at følge med. Med sans for detaljen, fingeren på pulsen og en garderobe som er mere farverig end de flestes inspirerer Cille dagligt sine følgere og har også været omtalt i flere magasiner.

Cille er rejselysten og altid klar på nye eventyr. Hun har bl.a boet i Australien og Mexico trods sin unge alder, hvilket har givet hende et unikt indblik i andre kulturer og måder at leve på.

Indenfor livsstil har Cille Fjord blandt andet samarbejdet med Imerco, Canon, Inuacare, Visa, Sundhedsstyrelsen, Coca Cola, Derma, Max Factor, Electrolux, Babboe Ladcykler, Babysam, Female Invest, Queen and Kids, Pieces, Object, Vero Moda, Best Western hoteller, Godmorgen juice, Rice, Too good to go, Coop, Freequent, Just Eat. Cille er ambassadør for La Roche-Posay både i 2023 og 2024.

Cille har bl.a. samarbejdet med brands som:
Imerco, Canon, La Roche-Posay, ILVA, Visa, Sundhedsstyrelsen, Coca Cola, Max Factor, Electrolux, Inuacare, Babysam, Female Invest, Queen and Kids, Pieces, Tiffanys, Object, Vero Moda.

Kom med bagom