Matilde Trobeck

Udover at være en stærk kommunikatør der tør at tale om ensomhed og kropsidealer, så har Matilde også en humoristisk og ærlig tilgang til livet, der dagligt inspirerer sine følgere med alt inden for skønhed, mode og livsstil

Matilde Trobeck var en af de første på blogmediet og har siden 2012 skrevet flittigt på domænet matildetrobeck.dk. Senere fulgte instagram-profilen af selv samme navn, hvor hun følges af over 80.000 og er en af danmarks største livsstilsprofiler.

Matilde er 34 år, bosat i Nordsjælland (Hørsholm), mor til Alfred fra 2019 og Evig fra august 2021 og gift med Kristian. Parret har netop købt en byggegrund og starter rejsen mod deres fælles drømmehus og har profilen @matildeogkristianshus som er dedikeret til husbyggeriet.

Hun er uddannet pædagog med speciale i idræt og netop den aktive side af Matilde, er noget af det hun også deler flittigt ud af på hendes medier. Matilde har bl.a. samarbejdet med større sportsbrands som EYDA, Reebok og Hummel og hun står også bag profilen @matildestraening hvor hun ofte deler ud af hverdagens træning, som er fulgt af over 25.000. Matilde formår at ramme sit publikum i øjenhøjde gennem troværdigt og ærligt indhold, hvor hun skildre livet som mor, hustru og kvinde med højt til loftet og mange bolde i luften. Matilde lancerede i 2022 sit eget tøjbrand Trobeck Studio.

Udover at være en stærk kommunikatør der tør at tale om ensomhed og kropsidealer, så har Matilde også en humoristisk og ærlig tilgang til livet, der dagligt inspirerer sine følgere med alt inden for skønhed, mode og livsstil. Indenfor livsstil har Matilde bl.a. samarbejdet med brands såsom Pandora, Decoy, Den Grønne Slagter, Clinique, Hummel, Najell, Wolt, OnceUpon, Tise, Hairlust, Semper, Eurodan, Reebok, Pandora, Always, Mofibo, Babysam, EYDA, Female Invest, Basic Apparel, AboutYou og Redken. 

Matilde er i 2022 blevet  ambassadør og ansigt for La Roche Posay.

Udover instagramprofilen, så har Matilde også podcasten “Fra Helse, til Matilde” hvor hun sætter dagsorden, skildre livets dilemmaer og ofte har spændende mennesker og eksperter med i den varme stol.  Matilde står også bag en af danmarks største Facebook sider “Find en veninde”. Hun har flere gange gæstet Go’ Morgen Danmark, og senest har Berlingske interviewet hende om moderskab og digitale medievaner.

Matilde har bl.a. samarbejdet med brands såsom Pandora, Clinique, Libresse, Hummel, Najell, Wolt, OnceUpon, Tise, Hairlust, Semper, Eurodan, Reebok, Pandora, Always, Mofibo, Babysam, EYDA, Female Invest, Basic Apparel, AboutYou, Decoy og Redken

Kom med bagom