Matilde Trobeck

Udover at være en stærk kommunikatør der tør at tale om ensomhed og kropsidealer, så har Matilde også en humoristisk og ærlig tilgang til livet, der dagligt inspirerer sine følgere med alt inden for skønhed, mode og livsstil

Matilde Trobeck var en af de første på blogmediet og har siden 2012 skrevet på domænet matildetrobeck.dk. Senere fulgte instagram-profilen af selv samme navn, hvor hun følges af over 100.000 og er en af danmarks største livsstilsprofiler.

Matilde er bosat i Nordsjælland (Hørsholm), mor til Alfred fra 2019 og Evig fra august 2021 og gift med Kristian. Parret købte i 2023 en byggegrund og startede rejsen mod deres fælles drømmehus og skabte i din forbindelse profilen @matildeogkristianshus som var dedikeret til husbyggeriet.

Hun er uddannet pædagog med speciale i idræt og netop den aktive side af Matilde, er noget af det hun også deler flittigt ud af på hendes medier. Matilde har bl.a. samarbejdet med større sportsbrands som Puregym, EYDA, Reebok og Hummel og hun står også bag profilen @matildestraening hvor hun ofte deler ud af hverdagens træning. Matilde formår at ramme sit publikum i øjenhøjde gennem troværdigt og ærligt indhold, hvor hun skildrer livet som mor, hustru og kvinde med højt til loftet og mange bolde i luften. Matilde lancerede i 2022 sit eget tøjbrand Trobeck Studio.

Udover at være en stærk kommunikatør der tør at tale om ensomhed og kropsidealer, så har Matilde også en humoristisk og ærlig tilgang til livet, der dagligt inspirerer sine følgere med alt inden for skønhed, mode og livsstil. Indenfor livsstil har Matilde bl.a. samarbejdet med brands såsom Pandora, La Roche Posay, Decoy, Den Grønne Slagter, Clinique, Hummel, Najell, Libero, Wolt, OnceUpon, Tise, GF, Eurodan, Reebok, Always, Mofibo, Babysam, Female Invest, Basic Apparel, Lagkagehuset og Redken. 

Matilde står også bag en af danmarks største Facebook sider “Du er aldrig alene”. Hun har flere gange gæstet Go’ Morgen Danmark, og lavet flere interviews med de største magasiner i Danmark om moderskab og digitale medievaner.

Matilde har bl.a. samarbejdet med brands såsom Lagkagehuset, La Roche Posay, Pandora, Puregym, Clinique, Libresse, GF, Hummel, Najell, Wolt, OnceUpon, Tise, Eurodan, Reebok, Pandora, Libero, Mofibo, Babysam, EYDA, Female Invest, Basic Apparel, Decoy og Redken

Kom med bagom