Sarah frost

Sarah er kendt for at være hudløs ærlig, humoristisk og bestemt ikke bleg for at vise hverdagens op- og nedture.

Med en positiv tilgang til livet, meget på hjerte og frihed som drivkraft har Sarah skabt en platform der inspirerer kvinder til at elske sig selv. 

Lidt uden for Aarhus bor Sarah med kæresten Anders, deres lille søn Alfred fra 2021 og fælles bomuldshund Oskar. Parret bor i rækkehus og udlever hus- og havedrømmen, samtidig med at de finder sig til rette i rollen som forældre. 

Sarah er kendt for at være hudløs ærlig, humoristisk og bestemt ikke bleg for at vise hverdagens op- og nedture. Med en positiv tilgang til livet, meget på hjerte og frihed som drivkraft har Sarah skabt en platform der inspirerer kvinder til at elske sig selv og emner som kropspositivisme og personlig udvikling, er noget den skønne århusianer ikke er bleg for at italesætte.​

Sarah har arbejdet 9 år i beauty-branchen, og kærligheden til makeup og skønhed var netop dét, der kickstartede hendes karriere som Influent. Derfor har Sarah også samarbejdet med større skønhedsbrands igennem tiden og her kan bl.a. nævnes Ecooking, Revitalash, Hairlust og Comme Deux. 

Siden hen har det taget fart, og i dag er Sarahs profil meget mere end bare ‘beauty’.  Sarah er en stærk livsstilsinfluent, der ikke lader sig begrænse, og derfor fylder familielivet, mode, træning og boligindretning også en hel del på hendes profil. Det er alt sammen noget som skaber genkendelse og et stort engagement blandt hendes følgere. 

Sarah er en stærk livsstilsprofil. og har bl.a. samarbejdet brands som Rituals, Björn Borg, Bruuns Galleri, Rynkeby, Vero Moda, AboutYou, Reebok, Comme Deux, Kobra Copenhagen, Hairlust, Libresse, Basic Apparel, Libero, Ellos, Nemlig.com, Apopro og Triumph. 

Sarah har bl.a. samarbejdet med brands som: Magasin, Vero Moda, Rynkeby, Bruuns Galleri, Ecooking, Landal, Cybex, AboutYou, Reebok, Libresse, Comme Deux, Hairlust, Basic Apparel, Libero, Ellos, Rituals, Björn Borg, Nemlig.com, Apopro, Kobra Copenhagen og Triumph.

Kom med bagom