Sofie Bøcher Lindquist

Lidt uden for København i en nordsjællandsk forstad finder vi Sofie, som har masser af glimt i øjet og noget på hjerte. Sofies følgere kommer helt tæt på hende selv og hjemmets tre mænd – hendes mand Mads og to børn Gustav fra 2016 og Louie fra 2018. Både i 2019 og 2020 har Sofie vundet ‘Årets Blogger’ til Børn i Byen-prisen og det er der en grund til. Hun fortæller ærligt, humoristisk og ægte om livet som mor med to små børn; når det er sjovt, hårdt, trættende, hyggeligt, hjerteskærende og lykkeligt.

Hos Sofie får man hele paletten og hendes engagerede følgere kigger med, fordi de har fundet et sted, hvor de kan genkende sig selv og deres til tider kaotiske, men kærlige familieliv. Med en kandidat i kommunikation er Sofie glad for og god til at sætte ord på sine tanker og følelser. Hendes tekster er fængende og med en nerve og personlighed, som skinner tydeligt igennem. Hun lader sig ikke begrænse i sit indhold, så selvom hun tager udgangspunkt i familielivet, så deler hun også fra sine projekter i huset, fra garderoben og dagens outfits, rejser, mad og livsstil og er ikke bleg for at give sin mening til kende i samfundsrelevante debatter.  

Kort fortalt lever og skildrer Sofie livet som de fleste andre danske kvinder i 30’erne og det skaber genkendelse, engagement og sympati blandt hendes dedikerede følgere. 

Kontakt for Mediekit